Φεβρουαρίου 25, 2008

Blogοπαίχνιδο:σελ.123 κοντινότερου βιβλίου

Η φίλη μου η Armia με προσκάλεσε σε παιχνιδάκι.Καλούμαι να παραθέσω την 6η,7η και 8η περίοδο απο την 123 σελίδα του κοντινότερου,σε πρόσβαση βιβλίου μου.Θα μπορούσα να πώ ότι στάθηκε τυχερή! γιατι συνήθως γύρω μου βρίσκονται "ενημερωτικά" περιοδικά του στυλ:Nitro,maxim,άντε και καμμιά εφημερίδα.Αλλά λόγω του χιονιά βρήκα αρκετο ελεύθερο χρόνο και είχα την ευκαιρεία να διαβάσω κάτι αξιόλογο.
Έχουμε και λέμε:

"Η Καρεκλά-Καίτη το μικρό της όνομα -δέν έδινε σημασία.Κολακευόταν,όμως,και γι'αυτό δεν κάρφωνε τον Γκόνια στην κυρία Μάχη.Πέρασαν χρόνια.Πήγα ένα βράδυ να παρακολουθήσω μια παράσταση με τα μπαλέτα της Δόρα Στράτου.Και τι βλέπω:πρώτη και καλύτερα χορεύτρια--και κούκλα!--η Καρεκλά!Αμέσως,σκέφτηκα τον Γκόνια.Και είπα:Ε,ρε μπαγάσα,πόσο πιο μπροστά έβλεπες απ'όλους μας..."


"Οι παλιοί συμμαθητές"
Αφήγημα του Λευτέρη Παπαδόπουλου

11 σχόλια:

armiagr είπε...

Χαιρομαι που ανταποκριθηκες τοσο γρηγορα.Και χαιρομαι περισσοτερο,που δε χρειαζεται να παραθεσεις την 6η,7η και 8η εικονα απο το πλησιεστερο βιβλιο,γιατι αν παρεθετες εικονες απο τα περιοδικα σου...:P
Παραξενο το αποσπασμα παντως,και αρκετα ενδιαφερον;)

Άκης είπε...

Τι έχουν δηλαδή οι εικόνες απο τα περιοδικά μου?ε? :p Καλά μη φανταστείς.Απλά τα επιλέγω για να βρίσκομαι κοντά στην νεολαία!!! και να μαθαίνω τις τελευταίες (σ)τάσεις της μόδας!
Όντως το συγκεκριμένο απόσπασμα παραείναι παράξενο!

armiagr είπε...

οκ λυθηκα στα γελια με τις (σ)τασεις!:)
Οφειλω να ομολογησω πως ειναι πρωτοτυπη η δικαιολογια "για να βρισκομαι κοντα στη νεολαια"!
Που τα βρισκεις...

mmexer είπε...

Έχει μια ιστορία ο Παπαδόπουλος... Που όπως και να στην πει τον ακους με προσοχή!

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Άκη, κι εσύ κοντά στη νεολαία θες να είσαι! Από απλό ενδιαφέρον φαντάζομαι... για να της συμπαρίστασαι στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει!
Και μάλλον θα δείχνεις ιδιαίτερη προτίμηση στις ... μαθητριούλες, έτσι;

Skouliki είπε...

επισης ενα πολυ καλο και χρονια επιμορφωτικο περιοδικο ειναι το πλαιμποι το οποιο δειχνει σε μινιμαλ στυλ κυριουλες που πανε λαικη

Άκης είπε...

~mmexer~ Ομολογώ ότι ήταν το πρώτο βιβλίο που διάβασα του Παπαδόπουλου.Πάντως αυτό που ανέφερες,το παρατήρησα.

~ασκαρ~ Έτσι ακριβώς.Μη ξεχνάς ότι η νεολαία είναι το μέλλον της χώρας.Πρέπει να την βοηθήσουμε!Όσον αφορά τις μαθητριούλες,θέλουν στήριξη τα κορίτσια.μη ξεχνάς ότι είναι το αδύναμο φύλο.Αυτό έλειπε να τα αφήσουμε μόνα τους!

~skouliki~ Ναι το έχω ακουστά αυτό το περιοδικό που αναφέρεις!Απλά προτιμώ πιο hardcore καταστάσεις απο το να βλέπω κυριούλες που πηγαίνουν λαική,γι'αυτό και δεν το προτιμάω!Άσε που δέν είναι και τόσο κοντά στην νεολαία!!!

Τις καλημέρες μου σε όλους.

purple είπε...

η νεολαια σιγουρα σε εκτιμα για το εργο που της παρεχεις!!!

Άκης είπε...

~purple~ Να μην είμαστε υπερβολικοί.Ότι μπορώ κάνω!!!χα χα

Angel Vs Life είπε...

kai ta keimena tou maxim exoun endiaferon :o)

Άκης είπε...

~angel~ Επιτέλους ένας σωστός άνθρωπος που βλέπει μπροστά!!!